Summa sidvisningar

måndag 4 januari 2016

Det svåra målet och pulkåkning!

Nuuuu har jag hamnat i soffan efter att fått två barn under täcket sovande. Idag lovade jag att vi skulle mysa under täcket och titta på film i stället för en saga. Det va uppskattat!!!

Jag har tinat upp efter en hel eftermiddag i pulkbacken. Det blir kallt efter en stund...men så mysigt. Tjejerna dom skratta så det ekade ända ner i skogen. Isidor han grävde i snön med sin traktor. Kompisen Malva blev sen hämtad och vi åkte hem och eldade i kaminen och drack varm choklad framför Nils Karlsson Pyssling!

Johan dök upp tidigare än väntat,han har jobbat idag. Jag drog till Boxen och tanken var en wod med marklyft...men det blev en blandning av lyft i stället. Älskar att träna för det är kul, när motivationen är tillbaka. Det blir träningsvärk av detta!!!!

Nu är Johan i väg och jag ska kolla upp lite hotell. Vi blev lite sådär akut sugna på att bryta vardagslunken och åka till Göteborg. Vi får se lite hur det blir....vore mysigt.
Älskar att bo på hotell. För mig är det lyx....och hotellfrukosten är värd ALLT!
Kanske jag ska kasta ihop lite i en väska för att va redo ändå.....det brukar gå snabbt när det gäller mig! Skulle kunna packa i ikea påsar nämligen...i all enkelhet!

Nu ska jag krypa ännu längre upp i hörnet i soffan...som nu ska bytas ut mot en hel. Vi måste bara hitta nån som passar våra krav. Är det något jag är "petig" med så är det soffa...den sitter man ju en del i...

Jag är ju en "mackoman", kan äta bröd till varje mål och även byta ut mål om det skulle krävas. Nu har jag valt bort det och mellanmål är svårt. Eller svårt...men det ska passa en mamma med barn...jag vill inte sitta med "eget". Det ska vara nåt som håller i längden lixom....kesella funkar ju...även smoothie. Det funkar för både mig och barnen!!!
Ypperligt mellis..mango smoothie!


Kesella med russin och nötter...funkar oxå....

Snön får gärna ligga kvar!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar