Summa sidvisningar

fredag 28 november 2014

Fredag och snart ledigt!

God morgon!
Ljuvliga fredag och snart börjar julkalendern. Älskar julkalendern!!!!
Igår kväll satt jag och slog in adventspaket...undra hur många paket kalender jag gjort i min dag. Nu gör jag det igen och varje år utbrister jag vid paket nr 23 i ordningen att aldrig mer!!!! Men sen ser man hur uppskattat detta är och hur roligt dom tycker det är när dom tassar upp på morgonen...då är det ju värt allt!
Det fattar så klart några så det får jag nog fixa under eftermiddagen!

Nån vidare stämning har jag svårt att hamna i. Försökte spela lite julmusik igår och tända ljus och det doftade pepparkakor i huset. Men inte ens då. Kan det bero på att vi ingen snö har.

Nu är det så mycket i skolan och min VFU period börjar snart. Så lite stressad känner jag mig detta år och inser att det blir lite nätshopping i år.

Idag fick jag rensa dagishyllor och fylla upp med overaller och varma vantar. Nu är det bitigt på morgonen.

I morgon ska vi åka tåg till Göteborg och gå på Fitnessfestivalen,där jag för övrig såg min nuvarande make för första gången på scenen. Då jag bestämde mig för att honom ska jag ha.....:o)))
Då var han insmord i brunfärg och flexade från scenen....
Jag hoppade av det "tåget" i sista stund.....tack å lov för vad jag sen såg där så hade jag inte haft mycket att hämta mer är grymma ben. DET räcker icke!!!! Men på sitt egna lilla gym så va man ju  kanon form... haha.

Dock var min man i kanonform och fick en snygg 4e plats!!!

Sen blir det "Jul på Liseberg" på kvällen!
Längtar som ett barn...tycker det är ren och skär avkoppling att lämna hemmet då jag annars röjer...städar....och fejar!

NU ska jag plocka fram bunten och sätta några bakterier. Idag ska jag studera calicivirus.....den ni...den överlever under heltäckningsmattor i ÅR....den spritar(klorin gillar den dock inte)  vi inte ens bort....den överlever det mesta!! Och enligt google som är en bra markör för att se när utbrottet är så träder den nu i kraft och väntas komma igång ordentligt v 49!
Fy,bövelen....
Dom två nedersta hyllorna i smågodiset ska vi nu undvika!
SÅ nån handsprit för detta är det ingen idé att använda...dock finns det måååånga andra som sprit tar!

Igår kom det lite snö på väg till dagis.....kunde det inte vara lite till!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar