Summa sidvisningar

tisdag 16 juli 2013

Bloggens egna liv...

Nu vet jag inte vad som hänt här inne.
 Hela Bloggen ser konstig ut!!!!!
Åååå,jag som inget sånt här kan. DET ska bara funka...allt är rörigt bland text och bilder. Bilderna hamnade lite hullerombuller!

 På Lördag åker vi till Turkiet. En helt underbar resa som jag väntat på,eller mer längtat efter. Till slut bestämde vi oss för att åka. Hade gärna åkt i höst men då börjar jag plugga och allt blir genast svårare. Vet inte om jag längtat efter något så som jag gör inför denna Lördag...möjligen mina förlossningar.
 Har DU rest med småbarn får du gärna tipsa mig om vad man ska tänka på. Jag är lite småpirrig för hur det ska gå. Det bliiiir ju inte semester på DET viset. Blir lixom inga latar dagar i solen.

Men "All inclusive" gör allt enklare i alla fall. Vi ska åka till Bodrum, ska va magiskt vackert! Så nu blir det några dagar av tvätt och planering! Spännande och roligt!

En sliten tapper liten tjej!
Isolde
Håller hårt i starka pappa!
Kolla in Isidor...haha!

2 kommentarer:

  1. Ååå vad härligt! Ett tips att få flygtiden att gå fortare kan vara att slå in små "paket" med leksaker/russin/böcker som får öppnas "när den stora visaren står på....". Spännande med paket (även om det är böcker man redan läst hundra gånger) :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så himla smart! TACK ,ska slå in lite småpaket. Perfekt!!!!

      Radera