Summa sidvisningar

torsdag 4 juli 2013

Svettig kväll och de vackraste orden!

Konstig luft. Tror det behövs regn...

Denna dag gick fort!
Efter dagis så skulle vi fira Isoldes SOMMARLOV. Blev en fika på stan...igen! Fast ingen av oss fikar ...haha! En kaffe och Festis!
Jag fick gå till vårdcentralen och hämta lite förband till Isidors nu mer gigantiska brännblåsa...som sprack nu i kväll....Fy,så läbbigt!!!!
 Nu är vi lediga till 12 augusti. Jag vet av erfarenhet att efter 6  veckor är man ganska nöjd på "alla tillsammans livet" och dagis /skola kan bli ett efterlängtat inslag igen. Men nu ska det bli skönt att vi ska ha semester. Johan jobbar en vecka till.

Nu i kväll kan jag kört det svettigaste spinningpasset genom alla mina år. Japp, jag är rädd för det. Vi både gled och frustade på våra cyklar. Avslutade med ett Intervallpass....med orden -Man ångrar ALDRIG ett träningspass!!!!

Dom är otroligt roliga att köra med.

Isolde visade mig dom finaste orden idag. Med dom finaste orden menade hon detta. Jag får inte sudda bort detta!!!1 Dessa ord säger en hel del om en otrolig relation!!!!

Detta är de vackraste orden enligt Isolde!!!!

En sån där svår bild att ta. MEN i morgon ska jag nu se om jag nåt mitt eget satta MÅL!!! Jag har mina misstankar om åt vilket håll det lutar nämligen!!!! Jag har ALLTID mål.......att sträva mot. Ibland lyckas jag och ibland inte. Denna gång kan det vara tufft att nå dom!!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar