Summa sidvisningar

måndag 8 juli 2013

Träning i det fria och cykel i fokus!

Varje gång jag ser Jill Jonsson vill jag blir mörkhårig igen! Hon är så snygg tycker jag!
Men nu får jag vara halvblond...trivs bra i det oxå.
Men man vill alltid ha det man inte har. Då får man vara glad att det bara är HÅR!
Min "jag ska klippa mig i page" period är över. Det blir ingen page här,om jag inte får ett akut infall.
Det vet man ju aldrig när det drabbar mig.

Idag har vi mest bara varit tillsammans,badat på altanen...även jag,men höll på att börja fäkta ner både barn och kaffekoppar när jag skulle åla mig i minipoolen...just för det var så kallt att hjärtat va i riskzon att stanna.
Huamej, vad jag avskyr att gå i kallt vatten.
Vi har "cykelvecka" i vår stad...oj,oj så mycket åsikter. Precis som när vi anordnar fotbollscuper eller andra saker då vår annars ganska "döda" stad fylls av människor vi inte känner. Som är på "vår" mark...det klarar inte vi här. I stället kanske man kan se det som en rolig sak...att dom vill besöka vår stad.  Jag tycker oxå dom beter sig lite farligt, man får va på sin vakt...risk finns att det ligger en cykelbyx-beklädd man i vagnen eller på huven. Men om man bara är uppmärksam så är det ju roligt!!!!!!
Jag gillar att det händer lite saker här....När jag drev mitt fik i stan så levde jag på denna vecka. Det verkar stans fik inte riktigt tycka. Dom STÄNGER!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Johan höll en liten show för mig i bar överkropp. Ett träningspass i trädgården blev hans träning. Vi hann inte båda idag. men det va trevligt!!!!

Jag har  kört spinning. Roligt och svettigt.

En bra start på veckan!!!
Säger som alltid. Denna tjej visste när hon skulle komma in i mitt liv......



Vi har lite olika fördelningar på magmusklerna,min man och jag. Jag har en enda delning,mellan bröst och mage...ha har fler!!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar