Summa sidvisningar

tisdag 19 februari 2013

KROPPAR...ett hett ämne!!!!

Idag blev vi inne. Planen va en promenad för att fylla upp kylen lite. Där ekar det tomt . Men Isidor somnade nu i sin säng så det blir lite förmiddagsmys hemma. Har legat på golvet och kört den blinkande bilen en stund. Leka är för övrigt nåt jag tycker är ganska trist. Men ibland måste jag......

Isolde är på dagis, i klädd egen ihopsättning av kläder idag. Men det får vara så ibland. Det ska inte vara VIKTIGT varje dag! Hel och ren känns mer viktigt....

Pratade med en kompis här om dagen som har döttrar. Och till min/vår glädje så verkar de magra kropparna vara riktigt på väg ut. Å,en sån vinst för oss alla!!!! Den nya "inne" verkar vara en STARK kropp!!!!
Säkert så att många fortfarande vill och önskar sig en kropp som är mager. Men jag tycker mig också se att man mer vill ha en sund kropp,en tränad kropp och ett mer fokus på välbefinnande. Att må bra!

Läser ibland eller mer kollar runt några bloggar /Träningsbloggar. Man visar upp en mager mage med rutor...det betyder inte VÄL tränad mage utan NOLL underhudsfett. Några av tjejerna är ganska all-tränade....och äter fantastiskt bra och gott och verkar ha full koll.Men några   visar vad dom ätit på en dag så vore det stor skam om man inte hade NOLL underhudsfett. Så skriver dom mellan raderna att dom är TRÖTTA...tränat några pass på detta underskott också!!! Dom känns färre och färre tack å lov. Men dom finns på alla våra gym. Då kommer min modersinstinkt in och jag skulle vilja krama dom...hårt!!!!!
Själv va jag lite väl gammal när jag hade dessa bekymmer...jag va då 3 barns mamma och tyckte JAG va sund!!!
MER osund än jag va då har jag nog aldrig varit.
Mer stygg mot mig själv och min kropp har jag aldrig varit....
Mer straff har min kropp aldrig fått......
Resultatet va magrutor...jajamensan....men hela jag va trasig för övrigt!

Svårt,komplicerat,känsligt och ganska sorligt.

VAD man tycker för ögat är fint är olika.....personligen gillar jag en stark,musklig kropp .Lagom tränad med rumpa och lår. Genomtränad från topp till tå. Betyder inte 6 dagars gymmande. Löpning,skidor,backträning,yoga,cross fit,simning,dans....ja, allt där kroppen får aktiverats. 6 dagars gymmande ger inte den allsidigheten!
För mig är det magra helt ointressant, och tur är väl det för det skulle vara en övermäktig utmaning för mig att sträva mot. Haha....

Men vi är olika där.. Vissa tycker ju att det magra, knotiga är det vackraste som finns. En del gillar det mulliga...en del "biffiga", en del otränat. Men i grunde är det nog en LYCKLIG kropp som är det bästa!!!!


Strävar vi mot detta så räcker inte  5 kg vikterna riktigt...ej heller gröten!

PINK har lycktas med sin träning. LAGOM...tränad....kvinnlig och vrålsnygg! 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar