Summa sidvisningar

tisdag 24 maj 2011

Lite överkus så här mitt i veckan!!!

Blir tokig snart...sol ...regn....blåst. Ut med tvätten....in igen...ett försök till och nu spöregnar det!!!! Fasiken så tröttsamt!
Just nu ÄR hela jag bröllop...jag tänker och lever bröllop även nattetid....nervös och orolig för att detta nu ska klaffa. Vår stora dag kommer bli fantastisk...räcker egentligen at veta att jag ska få MIN man. Men det finns ju lite att fixa med innan vi står just där och lovar varandra dom stora orden. Just nu finns kom ihåg lappar och varje dag säger jag- Just det ja....måste jag fixa!!!!

Idag har jag dock rensat skallen med 6 km löpning. Gick riktigt bra!!!!
En fika med son och dotter på stan. Han va sjuk och åkte hem igår..halsont, Isolde med. Men ingen halsfluss tack å lov!
Nu sover hon jag har mailat lite....ringt Lisa.....kollat över lite lappar som ligger i min kalender. I morgon ska vi fixa lite "dryck".

Igår va en dag där jag fick in allt på en dag...vårdcentralen...träning....tandläkaren ...frissan (testade uppsättning)...jobba och sen cabare´...såååå duktiga dom var!
Ska visa er när Karin va här i söndags....hon läser till MUA (Make up artist...vill jag oxå...))) Hon va otroligt duktig.....då är jag kritisk som bara den ändå. Jag har blivit sminkad förr men aldrig blivit riktigt nöjd...men jag blev det nu!!! Roligt....hon kommer inte gå utan jobb hon inte! Tack Karin.....

Karins verk en vanlig söndag....

Vill man ha kontakt med Karin så kan man maila mig!!!

2 kommentarer:

  1. Vad KUL att du är så nöjd - det kommer att bli riktigt bra det här. Har hittat en brun skugga till som jag tror blir ännu bättre än den vi provade med. =o) //Karin

    SvaraRadera
  2. Låter bra Karin....kul!!!//FIA

    SvaraRadera