Summa sidvisningar

söndag 15 maj 2011

This is my life!

Då va jobbhelgen avklarad.....börjde kl 16 igår och gick av i morse. Toppen,nu har vi en söndag ihop. Johan är redan ute och snickrara,jag städar...Isolde hjälper till lite här och där.
Sonen är hemma och har gjort sitt första skl SM i skog. Vilken upplevelse. Har inte hunnit prata  med honom än ordentligt.

Kanske du som jag va klistrad framför Tv igår och såg Eric Saade ta hem en 3:e plats. Jag tippade vinnaren rätt...och att han skulle va på Topp 3 ....eller sist! Det är lite svårt att veta hur röstningen är.

I kväll blir det träning för mig....hnn med en sväng på gymmet igår oxå. Men nu är det en vecka som ska köras en hel del kondition på....varvar ju lite men nu är det fokus på det denna vecka. Ganska bra att varva lite. Ska se om min fina vän Lisa ska va med på ett pass idag......:o))))

Har ökat min muskelmass med ett par kilo sen jul och minskat i min fett% ett par kilo. Så som jag önskde.  Nu ska vi bibehålla detta oxå...nåt som är lite "knivigt" ibland. Då man ska försöka synka mat/träning/kondition/styrka....och frestelser till på det!!!!
Men "vi" är alla mänskliga och så ska det få vara!!!!

Nu blir jag snart fru......Vill vara "fin" den dagen så klart. Nu är det verkligen mycket som ska fixas med. MASSOR egentligen......Lappar,små stödord, smtal och "koll" hela tiden!!!!
Bra med FB då man snabbt kan nå folk!!!!

Just det ja.....måste svara på lite sånt ja....
Pajbakerskan!!!


 Duktiga barn va och spelade på torget!

Söta fina Rebecka!!!

Här står "lilla jag" oxå.....

1 kommentar: