Summa sidvisningar

fredag 1 januari 2016

Godmorgon 2016

Hej på er och Gott nytt år.
Alltid lite vemodigt att fira in det nya året tycker jag.
Men så härligt att vakna upp denna dag och veta att det nu finns nya möjligheter.
Vi fick sovmorgon och vakande utvilade och pigga. Ingen alkohol för oss.....så det känns alltid skönt att vakna utan "den där" känslan.
Jag har ju tonårsbarn....vilket betyder att nyår,midsommar och valborg är såna där dagar då jag alltid är redo. Aldrig behövt rycka ut än...tack å lov!
Har man tonårsbarn så får man tänka bortom sig själv.....det funkar inte annars. Men man ser olika på det det....jag vet!

Härliga dagar har vi haft. Johan och jag fick barnvakt här om dagen och drog till Skövde för att spana in lite REA. Mysigt att bara vara "vi". Det händer sällan...för vi väljer sällan det.
Men mysigt när det sker!!

Igår firade vi det nya året med träning först.... pulkåkning  och sen matlagning och dessert till tonårsgänget....helt efter barnens önskemål. Vi spelade musik...dansade...klädde upp oss...åt...myste....kollade cirkus och sen somnade en efter en i soffan. Själv tycker jag att "tolvslaget" är väldigt sent :o))).
Kan vara den mysigaste nyårsafton jag haft....

Året då ja...då ska man summera det. Det har varit bra vill jag minnas...för egen del. Men också det år jag varit mycket rädd...rädd för "världen"...rädd för att saker skall hända...oss/vi.

Jag har slitit som en djur i skolan....inget jag vill göra igen. Annars har vi 2015 fått vara ganska friska....sommaren var bra...vädret kan vi inte göra nåt åt.

Året som kommer är mitt sista år i skolan. Det betyder full fokus nu....mot målet.
Jag skall detta år få till fler träningspass....för jag mår så väl av det. Har redan börjat...redan Annandagen!
Sockerfri skall jag vara efter mina egna regler....
För jag mår bra av det!

Annars behöver jag inga löften. Livet består av krav och utmaningar ändå...det räcker så.
Men jag hoppas jag nästa år kan skriva att det är mitt bästa år kanske...att vi får vara friska och precis så lyckliga som vi idag är...Tillsammans!

Önskar er en god fortsättning...hälsa och kärlek!

Isolde fixade dukningen.....








2 kommentarer:

  1. Gott nytt år! Saknar din "lista" över dina nära och kära du har haft varje nyår. Ni verkar ha en härlig familj. Tror du kommer fixa sista året galant på skolan. Lycka till.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej...åhhhh,jag vet...jag hann inte riktigt i år. Saknar den också faktiskt!!!! Vi är en härlig familj, det bästa jag har! Tack för fina ord...:o)

      Radera