Summa sidvisningar

fredag 10 juli 2015

Första semesterdagen!!!!

Det blev ingen sovmorgon som jag efterlyste. Vår lille Isidor va piggelin runt halv sex. Så det blev en tidig morgon!
MEN fördelen är att jag hann ner i källaren och träna. Intervaller blev det idag. Först på spinningcykeln. Jag älskar spinning efter alla dessa år,  tycker  fortfarande att det är superkul..om man har bra musik!
Så totalt slut hoppade jag in snabbt i duschen och vi åkte mot Skövde för att träffa Isidors barnläkare. Vi gick igenom lite olika saker men det blev ett positivt besök och Isidor har åter igen överraskat. Vi kunde haft det så mycket värre, så förskräckligt mycket värre. Vi förstår att vi verkligen haft tur trots allt. Hans syndrom kunde visat sig på många andra sätt där vårt liv helt skulle styras av detta. SÅ är det inte idag...tack å lov!
Vi kom överens om att Isidor nu skall får "vara i fred"....att vi inte längre ska fixera oss vid vikt,utveckling mm. Men försöka hålla honom frisk...inte utsätta honom för risker.Han är den han är och han är perfekt!!!!!!

En sväng i affärer efter Isoldes och sen var vi trötta alla tre. Vi åkte hem och kollade på Frost. ÄLSKAR den filmen.....lika mycket som Isolde. Det va en mysig eftermiddag!

Nu har vi börjat plocka in i husvagnen lite...
Ätit got och firat in semestern!

En skön dag och jag tog mig en liten "gubbakvart" i soffan förut och känner mig riktigt pigg!
Lillprinsen!

Den där brunfärgen man fick till förra veckan finns inte längre kvar.....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar