Summa sidvisningar

söndag 9 september 2012

Från morgonsoffan!

Vaken natt igen...från 03.20 denna gång!

Johan är pappaledig i veckan och det betyder 1 v lediga....ska bli skönt och jag ska få sova några nätter. Börjar tappa hår och det gör mig gråtfärdig.....tur jag har en del.
Kan det bero på stress ....för är det nåt man känner när man inte får sova så är det påslag av alla möjliga saker i kroppen...riktigt otäckt!!!!

Isolde ligger i soffan och jag ska lägga mig bredvid.

Vi har haft en lugn morgon så här långt!

Mina första 3 v är gjorda i morgon....har bestämt att ta 4 veckor i taget istället för att helt snöa in sig på ett evighetsprojekt!
Jag ser oxå än en gång att maten gör 70% precis som det påstås.....träningen är egentligen inte så stor del...NÄR man vill gå ner i vikt. Hjälper ju sååååå klart till!!!!

Jag ser oxå än en gång att man kan gå ner i vikt minst lika snabbt av att få äta av ALLT! Nog har jag vetat det men jag ville ge LCHF en chans. Men jag mår inte bra av den!!!! Jag blir tvär sur!!!!

Kan/vågar/vill inte ge mig själv förbud...förbud skapar besatthet ...och besatthet leder ofta till misslyckande av något slag. Då man ofta ofta "faller dit".

Denna gång har jag en ny vägdag...måndag...vilket inte ger mig nåt utrymmer för att sväva ut på helgen. OCH det verkar vara mitt fall!!!!!

Jag vill ha nåt bestående....ingen "svältdiet" som INGEN,jag vågar lova....ingen kan hålla!
Har sett alldels för många exempel på männsikor som kör sina RACE....sen går det ett tag och dom är större än någonsin!!!!

Jag tror på kostcirkeln...må den vara gammalmodig men det finns ju en förklaring varför den faktsikt är bra för oss!!!!

Jag anser oxå att mat är en så stor social sak i vårt samhälle.....vi träffas och umgås via mat....hur roligt skulle livet bli om JAG inte får vara delaktig!

Kanske har jag fel.....kanske har jag rätt....för mig funkar detta och jag känner mig taggad!!!!
Underbara unge ...trots din terror nattetid!!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar