Summa sidvisningar

måndag 20 juni 2011

Jag ger dig inte allt.....

Jag har Bloggat i många år....avslöjat hemligheter...sorger.....problem..glädje..ni har fått ta del av mycket Om mitt liv i både bild och skrift! Vissa saker önskar jag att jag inte delat med mig av...så känner jag Nu! Men inte då...tydligen!

Att i bland ventilera lite är nog bra. Ibland är man så där ruskigt besviken på "vänner " man trodde fanns där...eller på jobb...sig själv eller sina barn. Bloggen kan vara en ventil!  Men just nu känner jag att jag vill mer och mer "krypa in hos mig sjäv", inte släppa någon innanför. Men så blir det så klart inte.

Idag har jag jobbat. Isolde varit på dagis och grabbarna firade sin första lovdag med sovmorgon!
Isolde och jag tog en promenad, träffade Carina,handlade och hem där vi  sparkade fotboll. Mys i sängen,välling,pyjamas och pussar! Älskar detta livet...har inte förståelse för något annat...haha . Jag skulle knappt kunna va utan henne en dag känner jag. Tack gud för jag känner så.....

Jag har tränat nu i kväll! Fulsjukan har drabbat mig regält...på alla plan! Jag drabbas av dåligt självförtroende och en strimma av misslyckande kommer över mig! Nya tag......så är det bara. Något annat finns inte!!!

Tv mys med min son nu......
kaffe paus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar