Summa sidvisningar

onsdag 6 juli 2011

Godmorgon!

Frukost Time för Isolde och mig! Dagis en stund för henne.

Igår va jag och Johan ute och åt på kvällen. Firade in semester ! Tyvärr fick jag nog i mig nåt som inte va riktigt bra...men idag mår jag prima!
Vi låg ute i vår soffa på kvällen,vilka kvällar! Så härligt....
I augusti åker vi Till SIDE, ser jag såååå fram mit nu!

MEN jag ser också fram mot nyhete på Gymet som i morse nu släpptes....som jag fått anstränga mig för att inget säga. Dom presenterade detta i julas fr mig....sen dess har jag snällt fått fötränga det!

Det ska byggas nytt...vrålstort....det kommer finnas ALLT man kan kan önska. Känns såååå kul nu! Jag hoppas få åka på lite roliga utbildningar här frmöver. Finns lite saker jag gärna kör .

Nu ska vi få på oss lite kläder....jag har träningsvärk i varenda kroppsdel!

På tal om Kolhydrater....Jag är extremt känslig för just "snabba" kolhydrater, dvs Vitt mjöl, pasta och potatiis,socker. Jag bli svullen och öm.....många blir det men inte alla. Jag undviker detta i alla fomer i min vardag.....så långt det är möjligt. Men äter därimot mer fett.....ingen light.....Tror inte detta gäller alla,men många...fullkorn i alla dess former är så klart bättre...men hönökaka är gott....godis och kakor likaså! Men det funkar inte för mig så jag försöker stå över! Trr ma får hitta sin väg där...lagom är så klart bäst! Men jag ger mig aldrig...LCHF funkar bra!!!!

1 kommentar: