Summa sidvisningar

lördag 9 juli 2011

Snurriga veckan....

 Har man semester flyter lixom dagarna ihop lite. Det är "lördag hela veckan" känns det lite som. Men Johan har ett arbetspass kvar sen har VI semester!
Det packas i vår husvagn..tvättas och gör i ordning den så den är redo! Tyvärr blev det ändring i planen då lille Charlie fått vattkoppor! Så trist att dom inte kan följa med!

Idag  startade vi dagen med en cykeltur på endast 30 min men jag känner behov av att röra på mig som när på varje dag. Nu mer behöver det inte va MAX puls träning eller stetuffa styrkepass....men fysik ansträngning av något slag helst varje dag! Tror det är superbra om man får in det.....Isolde får ju inte bli ett hinder,är inget hinder...går inte skylla på småbarn inte ens där. Hon sitter bak på cykelsadeln eller är med på gymmet på morgonen! Så får det bli......

Idag tog vi en promenad och köpte glass...en tur till stan....hem och fxa till oss....söva barn...stryka kläder och sen i väg på konfirmation...i 2 timmar med en 2 åring! Gick bra men är ju inget drömläge!!
God mat och trevligt sällskap hos syter!
Nu är Johan hemma....Vi surftar bilar. Lite som vanligt! :o))

Trött som aldrig förr....snart sovdax!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar