Summa sidvisningar

söndag 10 juli 2011

Sitter här tidig morgon!

Isolde och jag har legat och kollat på tv uppe i sängen. Så mysigt! Nu har vi tagit oss ner....till soffan! Ingen brådska hos oss inte. Härligt med semester,man kan ta wallt som det kommer. Johan jobbar sin sista dag. Grabbarna sover än,ett par timmar till. Lagom till vår frukost Nr 2 brukar dom komma ner. Jag vet att bad står på önskelistan,men vädret ser sådär ut. Men det klarnar nog upp kanske!

Vi ska ta oss ner till gymmet här om nån timma! Tycker jag sköter min träning bra så här på semestern :o))

Vår stad har drabbats av skam...Vi har varje år ungdoms cykling här...U6 dagars i en vecka. Hela vår annars döda stad lever upp...det är cyklister överallt. Så trevligt på alla sätt. Att dom sen cyklar 4 i bredd kanske inte jag heller tycker är jätte bra...men en vecka på året . MEN i vår lilla stad är det starka åsikter om detta, det gnälls och skälls om detta. Folk blir som galan för dom "är i vägen", eller att man få ta en liten omväg på 1 km i stan (slöa är vi oxå nämlige,helst parkera inne på ICA om det gick)! Nu har det gått så långt att någon hällt olja i en kurva så en tävling fått ställas in. Hur sjukt är inte detta???? Men vi ska åka och springa Göterborgsvarvet, Stockholm Maraton...dra till kusten och bära oss åt....komma med våra "raggarbilarar" på vägarna.....det är nog ingen som funderar på nåt annat än att just VI skulle va välkomna! Men att ta hit cyklister från andra länder som brinner för sin sport...Nä,det kan vi INTE tänka oss! Pinsamt!!!!!
Men kanske inte så förvånande...det är nämligen samma personer som gnäller över....att det är för varmt,för kallt, för dåligt plogat,för dålig frukt på ICA....politikerna är dumma i huvudet......ja, hela samhället är "skit". ALltså dessa svårt bittra männsikor som inte alls trivs där i sin 70 tals villa med volvon utanför...jobbat för länge på samma jobb....inte haft så kul i sitt liv sen student festen....DOm är värst tror jag...sen alla småkillar som blir sotis när "snygga norrmän" kommer hit och favoritbruen gör sig snygg för en vända på stan....:o)))

2 kommentarer:

  1. du har såå rätt Sofia!!! Galet pinsamt att nån/några kan göra så!!! USch å fy...

    SvaraRadera
  2. Så JÄVLA rätt!! Åh, jag kunde inte ha sagt det bättre själv om våra pinsamma bybor!

    SvaraRadera