Summa sidvisningar

måndag 9 maj 2011

Prioriteringar, krachade planer och Fler bäbisar!

Vilken fin dag! Sol igen.....Njuter av dessa dagar!
Isolde har varit på dagis idag,jag hann fixa med det jag tänkt. Johan kom hem och vi är nu samlade igen höll jag på att skriva...en åkte till sin pappa och en till sin skola ute i skogen.
Vi åkte iväg och skulle inhandla lite virke till altanen, räcket är kvar. men allt va slut...så det blev rengöringsmedel och tvål på ÖB i stället.
Nu kollar jag på Mamma byter bo...,jag skulle inte vilja va med i det programmet. Inget annat heller för den delen mer än Biggest Loser....:o) Finns så mysiga familjer...men oxå familjer som bara "lever på". Själv har jag svårt för att prioritera på annat sätt än just barnen och familjen. Jag kan inte komma på NÅGOT som vore viktigare för mig. Ibland har jag önskat att jag kanske satte mig själv liiiite längre farm i tåget när det gäller jobb och utbildning.  Men inser snabbare än jag kom på det att jag prioriterar rätt för vår familj!  Inte sagt att det gäller alla. Men mina barn är vana vid att jag oftast finns till hands på ett eller annat sätt...detta gör dom oxå "bortskämda" och ibland om jag INTE är på plats kan det bli mer eller mindre KAOS. :o)))
bäbisen så blir det .
Väntar och väntar på min kusin Frida ska föda barn....om JAG nu väntar så är det ju inget mot vad dom gör. Man vet ju aldrig huuuur nära det egentligen är och att livet snart,snart förändras...den största förändringen i livet.
Men i väntan på DEN  så blir det "En unge i minuten".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar