Summa sidvisningar

lördag 21 maj 2011

Soffläge på vår gata i stan!

Blev en lååång dag!
Jag är helt slut,hemmet ser ut som ett slagfält...lilla Isolde hon hostar så det ekar....en x-tra grabb över natt. Gillar våra helger här....det är avslappnat och skönt. Min kvällsmat bestod av ICA plocka själv sallad. Sååååå bra det är!
Idag har vi fixat med min brudklänning...provat....grejat och bestämt hur den ska vara. Blir liiiite ändrinagr på den. Johans mamma är sömerska, är jag vääääldigt glad för. Hon vet oxå vad jag gillar och vi tycker oftast lika. Isolde lete med farafar , dock gnällig till tusen. Tror hon börjar bli sjuk! I bland känner man på sig det.

Fyy,som hon hostar...

Anmälan till bröllopet har nu gått ut. Det blir ganska mycket folk....jag är nervös....för precis allting nu. Tänk om inte folk har kul...maten inte räcker....vinte inte räcker....Allt blir fel,. Att jag kommer gråta så jag "hulkar" i kyrkan och att jag kommer ha smink ner till knäna...det vet jag. men maten måste räcka....

Nu orkar jag inte oroa mig mer idag....och ska inte ringa ett samtal mer på hela helgen till mina stackars vänner. Ringer så fort jag kommer på nåt...idag va det Sussis tur..._vad tror duuuu??? Blir det bra? Eller?
NATTI!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar