Summa sidvisningar

tisdag 22 december 2015

En sån lycka!!!!

Alltså....jag kan inte beskriva det med ord.
Jag har bara åkt med under dessa 2 år, på så vis att jag presterat bra på ALLT(slitit som ett djur så klart...men..)...är det inte VG så är det stabila G. Aldrig legat på gränsen...aldrig behövt komplettera..högsta betyg på praktiska prov och VFU....så stötte jag då på patrull....några omtentor på Läkemedelsberäkningen (men nu är jag ju ett proffs).Detta höll på att få mig ordentligt i gungning. Inte bra alls.....när man mår på det viset. Sov inte...det va nog det som var värst.
Sen skrev jag igen förra lördagen, med så mycket nerver utanför kroppen så det knappast går att prestera. Det är näst intill omöjligt när pressen blir så tuff. Inget stämmer i hjärnan....INGET alls.
Vi hamnande i kläm...det blev ny kurs som vi helt plötsligt skulle skriva tenta på. Ny kurs menar jag helt nytt upplägg.
Detta tog all kraft...vi satt hos rektor, det blev skakigt. Det blev panik i klassen. Vi är bara 63 st kvar av 111 st och nu stod 26 stycken i en situation som skolan inte vore stolta över...inte vi heller.Tentan skrevs och jag åkte sen hem.....bära eller brista! Nu fanns inga mer krafter att ta till....så va det bara.

Idag på vår lediga dag fick jag se att resultatet fanns ute....där fanns nu ett förbaskat härlig G...ÄNTLIGEN!!!!
Jag grät..jag grät..ringde Marika...grät...ringde Johan...grät!

Sen har vi firat!
Förbaskade jävla tenta.....
Nu satt du!!!!!!!

En härlig dag på många vis!
Magarna är fyllda med tårta...jag har tränat och har redan träningsvärk.
Nu ska vi snart fira....Johan ska bara köra sitt pass.

Sen det "pigga barnet"...har åter igen insjuknat. Hostar så in i den....lille krake!
Lite feber igen...typiskt på nåt vis!!!!!

Nu ska jag mjuka upp med lite glögg här i soffan!!!










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar