Summa sidvisningar

måndag 21 december 2015

Här är det inte klackarna i taket!!!!

Hej på er i julstöket!
Här är det inte mycket till stök...jag har slagit in dom sista julklapparna. Köpte några till idag på lunchrasten efter en mysig lunch med fyra fina tjejer. Vi hann springa igenom några affärer också...småbarnsmammor som vi är så håller vi ständigt ett högt tempo, sen en löptur från bilen in på föreläsning igen. Idag har det handlat om "Livets början"....två fantastiska barnmorskor har underhållit oss. Det va skönsång om hur vagina är lång medans fingrar är korta....och lyckan över att äntligen hitta cervix haha. Höll på att dö av skratt. Vissa kan bjuda på sig ordentligt,underbart...att sen prata amning är som att släppa lös helvetet...såååååå mycket åsikter om något så naturligt är nog svårt att få någon annanstans...möjligen inom politiken!
Nu är mina 4 terminen avklarade...
Nu lite jullov!
Sen ladda inför sista året!!!!!

Här hemma är det inga klackar i taket. Så klart Isidor blivit ordentligt sjuk. Han har ändå klarat sig länge nu ,vilket vi är glada för. Men just så här innan jul är det extra trist!
Men jag har räknat ut att han varje år varit sjuk kring jul. Vi har legat inne ett år och kom hem dagen innan jul.
Det hoppas vi att vi slipper...
Han värmer upp hela hemmet här med sina 40 grader.

I morgon ska vi bara vara hemma med honom och hoppas han piggnar till. Det blir en mysdag med film och pyssel är planen.
Som jag längtat efter ledighet nu...herregud trodde aldrig det skulle bli nån mer ledighet för mig. Kändes inte så ett tag!!!!

Nu ska jag njuta av stora pojkar,små barn...min man...vänner och familj!!!!

Med dessa bilder önskar VI er en God Jul!!!!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar