Summa sidvisningar

måndag 21 november 2011

Farligt ute.....kanske!

Då har jag hamnat i detta igen då....som många gånger förr! Jag vill ha förändring, som tur ä bara på mitt egent yttre :o). Trött på kroppen (den får va), trött på håret.....lite sugen på att bli mörk igen. Först va jag helt inne på en längre page men det har jag slagit ur hågen. Nu är det färgen!!!!  Vi får se lite...vet ju att jag sen vill bli ljus igen till våren men det är ju ett tag dit!

Vad gäller kroppen så är det inte så mycket att göra åt. Magen är rund och övriga kroppen oxå....det blir ett senare problem. Skulle behöva nya gravve-brallor tror jag. Tröjor och toppar har jag men allt börjar krypa uppåt liksom. Inget känns bekvämt...jooo, en tröja från gina tricot men den hittar jag inte längre i butiken. Den använder jag JÄMT!!!!!

Nu ska jag göra lite ärenden...handla.....plocka.....fixa musik till mitt kommande spinningpass. Ni fattar......jag håller modet uppe......tror att till JUL är jag igång igen nämligen! Om ingen bäbis ramlat ur innn så ska jag nog komma igång igen. Får se vad "doktorn" säger om mitt förslag.....:o)
Jag är sjukligt tränings sugen......men än är det vila. Ska ta mig ett par promenader i veckan och känns det okej så ska jag cykla lite....känns det okej så tar jag fram gummibandet.....känns det bra så blir det balansboll...känns det bra....ja då är jag på banan igen!
Vi får se....en dag i taget....ett steg åt gången.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar