Summa sidvisningar

torsdag 10 november 2011

Tjockis morsan och spring i benen.....

Känner mig som ett barn....myror i brallan,rastlös och bara VILL ut....hitta på saker....cykla....träna....baka....Vad fan som helst! Detta efter bara 1 vecka.....känns som jag varit isolerad men så är inte fallet.... tänk dessa stackare som har det så i veckor....månader!

Idag va Sussi här på förmiddagen och fika....

Sen blev det inte mycket mer gjort än lite fika igen....Tjockismorsan börjar leva upp till sitt namn. Just nu betyder det inte så mycket. + ca 7kg och nu minus "något"...jag har alla verktyg i världen för att komma ner till en trivselvikt sen. Än så länge är det inom "min" ram.....som 12-14 kg. INTE mer......

Inget ont som inte har nåt gott med sig...veckan har varit så bra på många andra sätt. Haft tid med sånt som förut stressat mig....Nu har vi verkligen bara varit hemma och tagit det EXTREMT lugnt. Läst böcker med Isolde, kollat på film, ägnat mig åt grabbarna (i den mån mitt sällskap duger) ,Johan har fixat lite i minste sonens rum...nya tapeter ska det bli där....fixat med lite bilder....läst på om alla möjliga saker som kan va bra att veta....:o)

Halv 8 hos mig och soffan.....MEN just detta på kan jag känna jag kan nu....Tv + soffa!
Å, i morgn ska jag hitta på nåt kul....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar