Summa sidvisningar

onsdag 10 augusti 2011

Årets fråga.....

Känns ju väldigt konstigt att surfa vinteroveraller när bikinin nu ska packas ner. Men som varje år kommer jag till dilemmat...vilklen overall väljer ma till en dagistjej på 2 år. En PoP overall är mitt önskeval! MEN dyra....så dyra! Everest är ett alternativ.....2 delat set kanske! Beslutsångest!!!!

3 kommentarer:

  1. Mallan har alltid älskat de fleecefodrade mer "gummiaktiga" ställen - då har hon hållt sig torr hela tiden.

    SvaraRadera
  2. har haft fleecfodrat regnställ medan det va nollgradigt å slaskigt.. sen har jag köpt dagisoverall på Ullared.. billigt men trots det bra kvalite, stora tjejen har haft sin overall i 2 år och den e hel överallt och aldrig har hon frusit heller. Vill inte ta på barnen kläder som man vill att de dka vara rädda om!!

    SvaraRadera
  3. Sedan några år köper jag alltid Reima. Alltid varma och goa, behöver aldrig extratröjor osv. De andas så man slipper känslan av för varm/för kall. Behövs inget galonställ utanpå, hur slaskigt och regningt det än kan vara. Tvättar oerhört sällan (torka av med trasa funkar bra) eftersom smutsen knappt fastnar, hur geggigt det än är (fast de problemen har nu ju inte haft sista åren hos er, men här..). Behöver man tvätta så går de flesta modeller numera att tumla + ok i torkskåp.
    Kanske inte till en tvååring, men lite längre fram är det helt klart värt pengarna. De är dyra, men jag brukar köpa till nästa säsong på rean i januari, på www.wilmamorris.se
    Supernöjd med dessa plagg!
    Kram från JC i Skåne!

    SvaraRadera