Summa sidvisningar

torsdag 11 augusti 2011

Det blev banne mig ett Dagisbarn!!!!

Detta med dagis kan man prata om hur mycket och länge som helst....alla har vi våra erfarenheter och känslor kring dagis! Det vi alla kan vara ganska överens är att det känns ruskigt jobbigt/läskigt att lämna det BÄSTA man har till personer man inte valt...och dom valde inte mitt barn! Att finna en personkemi med fröknar/pedagoger känns viktigt men allra viktigaste är att man ser att Barnen känner den känslan av trygghet....att man slipper bända loss små vita fingrar från en nersnorad jacka och se det röda lilla ansiktet framför sig där tårar blandas med snor och ångest! Jag har erfarnehet från just detta....själv har jag satt mig gråtandes snorandes i bilen och varit så nära att springa in på detta dagis och hämta mitt lilla barn! Som ni hör har jag inte riktigt tyckt om detta!
Tills NU.......nä,inte riktigt! Men nu trivs Isolde så bra. Hon har ny personal som hon verkar gilla. Idag kom supersöta Jenny och mötte oss i dörren och hälsade Isolde Välkommen!!! Prata om att hamna på rätt plats i sitt val av yrke. Tyvärr va detta en ny erfarenhet för mig det sista året....borde det inte alltid vara så. Men Nej!
Vilka pedagoger.....barnen sätts främst och Isolde vill knappast med hem!!!!  Heja Stallängens Dagis.....Så här ska det vara!!!!!!!!!!!!!!!

Så det blev nog banne mig en dagisunge.....

Sitter nu här och har tvätt som vill hitta rätt ägare.....är ju några lådor och garderober dom ska hamn rätt i. Svarta strumpor i stl +40 kan lätta hamna fel!

Idag har det hunnits med egen tränng och träning för andra....min syster och Vera har varit här.....och nu är det lugna gatan här!

I natt kommer Johan. I morgon är det den stora tvätta/packardagen på vår gata i stan!!!!
Allt gott till dig!
Snart drar jag till värmen!!!
Tack för era tips om overaller.....Jättebra!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar