Summa sidvisningar

onsdag 27 november 2013

HURRAAAA!!!!

Jag fryser så gräsligt!!! Jag har tjock- tröja, filt och tofflor på mig och kaminen knastrar för fullt...värmeljus i överdrift men det är kallt ändå.

Jag har jobbat hela dagen. Morfar hämtade dom små. Johan och jag cyklade direkt ner till gymmet när jag kom hem. Anita höll på att svimma...vi tränar aldrig ihop längre. Tyvärr,för det är riktigt bra att göra det. Idag körde vi lite teknikträning. Efter 1 timma va vi helt slut trots väldigt lätta vikter. Roligt att köra lite annorlunda ibland..variation blir min motivation.

Sen hem för en snabbdusch. Hämtade upp Isolde och åkte på gympan.
Isidor och Johan va kvar hos min pappa en bra stund.

Idag firar vi storebror på avstånd. Hans pappa skulle komma på fika i eftermiddag så vi bestämde att vi firar i morgon. Då ska vi bjuda ut honom på lunch då vi är lediga!!!
I helgen blir det "kalas" för honom!!
Älskade stora ungen min...19 år!!! DÅ blev jag själv mamma till just honom. Hoppas han väntar många år. DÅ va jag redo och mogen tyckte jag...med facit i hand...NEJ! Ärligt talat så är man kanske inte riktigt redo i den ålder...betyder inte att man är sämre förälder, har inte med saken att göra. Men hade jag fått välja om min ålder endast så hade jag väntat...
Nu blev det bra ändå trots ung mamma...jag klarade det galant....VI har klarat det bra!!!!
Men jag förstår att inte min mamma gjorde "vågen" och hoppade av glädje! Jag förstår hur hon tänkte då...det förstår jag nu.

GRATTIS VICTOR !!!!!!
För 19 års sedan föddes du, jag trodde jag skulle dö på kuppen men ut kom du. En fin pojke som va älskad från första stund av oss alla. Minns det så tydligt allting. Vet att jag hade blå hemmasydda byxor på mig som min mamma sytt, och Birkenstock...i snön!!!
Älskar dig av hela mitt hjärta!!!

Nu ska jag krypa upp i min soffa och hoppas på att värmen snart når min kropp!
Mamma till många, vilken lycka och framförallt vilken gåva! Just det får man aldrig glömma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar