Summa sidvisningar

söndag 17 november 2013

I väntan på Söndagkväll!

Bloggar lite i väntan på Solsidan.
Söndagar är bra Tv kvällar tycker jag.
Det är lite rörigt i min dator...jag har ett nytt redigeringsprogram. Inte hunnit kolla på det alls men det verkar bra. Nu blir det grymma bilder...kanske!!!¨

Isolde va på sin "dans" idag och jag passade på att träna. Blev väl lite si och så ....hon behöver ha mig nära och då får hon ju ha det så klart.

Släppte av hennes mormor efteråt. Där blir hon så ompysslad så...jag tog med mig Isidor i vagnen och gick ut på en lite promenix. Så härligt ute nu...lite lagom friskt och kallt. Min bedrövliga färg i ansiktet avslöjar att jag inte fått så mycket luft på länge.

Sen har jag gjort...ja möjligen kattmat här. Hade vildsvin-färs i frysen och tänkte göra lite biffar. Men det va nära det kom på retur rakt över bordet. HUR vidrigt hemskt kan det bli???? Sonen kom hem och smakade...okej enligt honom!!!!
Jag är ingen matmamma....inte vardagsmat!
Tycker det är trist och jag tycker inte om när det är rörigt i köket. Mitt sinne för ordning på bänkar gör att jag verkligen inte kan bolla med grytor ,stekpannor, dl mått, burkar och skärbrädor....får puls av bara tanken!!!!

Jag lagar mat...jag lagar gärna mysig helgmat...men spagetti...korv och blodpuddning  är trist!




'

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar