Summa sidvisningar

fredag 15 november 2013

Oups....

Nu börjar det ljusna ute. Jag har lämnat två barn på dagis. En liten blekfis som verkade helt färdig! Lång dagis vecka!

Isidor vaknade och bilar körde utanför...det betyder att kl är efter 06.00. Kollade mobilen utan glasögon lite snabbt....går ner med honom och ser köksklockan 02.45!!!!!!
Neeeeej....men såg grannen i köket och hon är väl omöjligt vaken då.
Nä,då...kl va 06.20 men köksklockan hade stannat.

Nu ska jag maila lite arbete innan jag faktiskt ska träna på min egen satta 9 rast. Under hela denna termin har jag gjort det 2 gånger .Kanske jag trodde jag skulle hinna klämma in nån promenad ett par dagar i veckan. Men icke då!!!!!

Men idag ska jag faktiskt få till det!

Paolo Roberto lagar såååå god mat på Tv. Detta fenomen...följer han på Instagram. Han springer kl 04.00 på morgonen,tränar som en tok och är vansinnig på LCHF och dieter.
Lite som "snyggdoktorn" på Tv säger...-Jag är rädd för dom som bara läst en bok!!!!
Så sant så sant!!!

Jag är så glad att jag vågar öppna upp där. Jag har testat olika saker...olika sätt att träna,olika sätt att äta,olika sätt att lägga upp mat/träning.
Inte säger att si eller så ska det vara...Inte ens med träning där jag både är utbildad och har mååååånga års erfarenhet.
Men jag har hittat mitt sätt....kroppen ska håla länge, den ska bära oss,rädda oss,lyfta oss och det är där vi "bor".
Då tycker jag att man ska vara rädd om den.....att hoppa över träningspass för det inte passar gör jag sällan...tack å lov!

Jag har hittat det som passar mig. När jag säger passa så betyder det sättet där jag mår bra. Det är det viktigaste av allt anser jag!

I kväll blir det rotgrönsaker i ugn och kycking!
Idag va det kontrollvikt för mig....dag 10!
Själv tycker jag FF passar mig bra. Jag vill ha en vanlig sund livsstil för övrigt i livet men behöver en lite "puff" i bland. Då är 30 dagar lagom för att lägga mig i rätt spår igen...OCH ja, tappa lite extra på det.
Tycker upplägget är kanon....resultat snabbt. DET vill vi alla ha. Tålamod att harva med 3 kilo på 4 månader har INTE jag nämligen!!!!
Rosa UGG.....på en lite biltokig kille. Fiiiin...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar