Summa sidvisningar

lördag 16 november 2013

Vår Lördag!!!

God kväll i stugorna!
Glesa inlägg...men håll ut.
Vi åkte iväg på morgonen till Arena badet. Inte mycket folk alls när vi kom. Det är skönt då jag tycker det är lite små läskigt med barn och vatten. Två nästan blinda föräldrar utan glasögon gör inte saken bättre. Nu är dom riktiga "fegisar" och lämnar inte oss en sekund som tur är.

Sen gick vi på stan....lunchade...träffade Sara och Gustav ,shoppade lite skor till Isidor och en klänning till Isolde.

Vi va hemma framåt eftermiddagen.

Jag har tränar..sprang 20 minuter och körde sen lite rygg och axlar.
Underbart skönt att rensa huvudet lite. Jag är stressad...så fruktansvärt stressad så idag fick vi nästan dricka välling i stället för kaffe då jag tog fel på pulver och kaffe.
Pratade en lång stund med Sussi igår....hon är nån som verkligen vet hur detta är. Att jag sen kör FF denna månad också tyckte hon va galet! Men just det går toppen...haha!

Nu har vi lagt vår lillebror...Igår hade vi storebror här på middag på kvällen. Isolde saknar honom men nu flyttar han närmare hitåt igen. Skönt och mysigt!!!!

Nu ska jag krypa upp i soffan med Isolde,Johan kommer snart ,han tränar!
Denna lilla tjej gör mig så gott. Idag tittade jag på henne en lång stund i soffan. Det lilla perfekta ansikte,dom kloka orden som kommer ur den lilla munnen ,den starka viljan, det vackra håret och dom otroligt fina ögonen. Tänk att hon är min lilla tjej som börjar bli stor,,,fast ändå liten!!!
Jag säger det alltid...HON kom så rätt i tiden för mig.

NU ska vi tända ljus....och krypa under filten!!!


Isolde...idag med benvärmare upp till låren. Nöjd och glad över sin egna uppfinning för att hålla benen varma! Bada på Arena gör vi snart igen.

Ett öde gym denna Lördag!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar