Summa sidvisningar

måndag 16 november 2015

HEJ MÅNDAG!

Hej på er!
Helgen är över....igen. Vi har haft en bra helg. I lördags var både Isolde och Isidor bjudna p kalas. En tjej i Isoldes klass som bara bott i Sverige i ett år bjöd på kalas. Hon blev så glad så hon blev tårögd när alla kompisar kom. Å,vilket kalas...himmel!!!! Det va så mycket godis,chips,kex,choklad,klubbor och saft att jag aldrig skådat nåt liknande...sen kom en stor pizza fram!!!!!!!
Det va mätta barn ändå in på söndagen sen!

Isidor var jag med hela tiden på kalaset....han tycket det va så roligt!

Igår ringde våra fina vänner från Bollebygd och ville komma...sååååå roligt med spontan besök. När man inte behöver planera så mycket. Blev lunch och fika och massor att ta igen då vi inte sett varandra  på länge. Isolde och 3 busiga pojkar,.....hon var fullt sysselsatt!!!

Jag piggnar INTE till...jag hostar så jag nästan tappar luften. Natten har varit lååååång för mig..... Träningssugen är jag, det är bra risk finns annars att man "lägger ner" ....
Igår kväll tog jag med Isolde ut ,hon cyklade och jag gick .Så skönt men det kommer inte bli nån hårdträning denna vecka heller det känner jag!!!
Förr hade jag tränat ändå...idag...aldrig i livet!!!

Johan är på kurs...jag roddar ihop livet här så gott jag kan. Har tenta på fredag och skriver B uppsats....jodå,det finns att göra!
Tur är väl det!!!!!

Nu blir det kaffe innan jag fortsätter här!

Välstädat dockhus...-Herregud,så här ser utbrister Isolde och städar!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar