Summa sidvisningar

måndag 16 november 2015

Jag kurera mig!

Nu har jag hamnat i soffan efter att läst samma godnatt saga som jag gör ...typ...varje dag. Här är variationen inte så stor direkt!
Älskade barn..denna stund är det få saker som slår...läggningen! När vi kan prata lite om hur vi haft det,vad som händer i morgon och vad vi ska drömma om. Jag drömde i natt att en hamster krupit in i min näsa....och fastnat. Var så täppt när jag vakna så det måste varit det. Vidrig dröm!!!!!!

Isolde har dansat, idag va det inte min tur att köra. Vi hjälps åt...vi har ju världens bästa grannar bara några meter bort!!! Fantastisk bra att kunna hjälpas åt!!!

Isidor och jag passade på att gå ut och gå en stund. Men efter nån kilometer undrade han om vi snart var hemma igen. Så 30 minuter stod vi ut i regn.
Men så skönt efteråt med en dusch och lite röj här hemma!

Nu kurerar jag mig med varm choklad,egengjort där jag kan ta bort sockret....och fylla på med annat socker....haha! Så gott och sååå mysigt!
Till helgen får vi nog börja värma på glöggen tror jag allt!!!!

Nu kom sonen hem...nytränad...lyllos han. Johan tränar hos  "Pansar" (Gladiatorn) i Linköping! Roligt att provträna i andra Boxar!

Jag får väl komma igen till helgen kanske!!!


Kurerar mig på bästa sätt!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar