Summa sidvisningar

fredag 3 oktober 2014

Älskar...

Fredagar...det är nåt i luften!!!
Det är ju "pojkvänners dag" också....min är ju nu mer min "man"...klarar jag mig då tro???? Haha

Nu har jag gjort mina två VFU veckor i kommunen och kan konstatera tillsammans med mina studiekollegor att vi har FANTASTISKA sjuksköterskor i vår kommun. Det finns inget att klaga på alls och är det så hääääär det ser ut i vårt land ska vi vara stolta och framförallt trygga!!!!!! Så väl omhändertagna vi blivit och så mycket dom lärt oss på två veckor.

Nu ska det bli skönt med en vecka i skolan och jag ska ta mig lite ledigt faktiskt nån dag..... och se är det en vecka på vårdcentralen.

Marika och jag har luncha hemma hos mig idag, en riktig långlunch. Denna Marika är inte bara vacker som en tavla hon är den raraste människa jag någonsin mött och vi pratar om ALLT.....där hon hamnar sen kan vara lyckliga!!!!!

Efter dagis-hämtning så tog vi lite frisk luft. Isolde fräste iväg på cykeln och jag och Isidor får småjogga lite. Skadar inte! Det vi nämligen joggade till var vår nya godisaffär som öppnat. Äntligen fräscht färskt godis!!!

Kvällens träning blev på gymmet. Bonusträning för att det fanns lite tid....inte mitt svettigaste pass direkt.
Tycker det är skönt att träna på fredagar innan man kan slappna av i soffan lite.
Vi är trötta på fredagar hela högen...det brukar  vara pinsamt tidigt vi slocknar här.

Nu ska vi se hur Ludvig har haft det i Skövde, ett gäng tog bussen dit idag och jag gissar att McDonalds fick ett besök!!!!

Fredagskänslan infinner sig!



Tränar och tränar gör jag men "tjocker" är jag....nu förstår ni varför va??????



2 kommentarer:

  1. Helt missat pojkvännens dag, fast jag är ju sambo så borde klara mej jag också😃 Även missat att det öppnat ny godisaffär, vart? Jag som älskar smågodis, det har man ju saknat här! Ha en skön lördag, hälsningar Emma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Godisaffären får du besöka Emma!!!

      Radera