Summa sidvisningar

onsdag 8 oktober 2014

Full fart i stugan!

Nuuu är det pigg gosse i hemmet....tack å lov! Så där pigg så man inte längre kan ta till varken Ipad eller mys i soffan. Full fart på honom och det har bråkats här idag mellan dessa små. Fick ryta i här i eftermiddags...först på den ena och sen den andra!

Det har varit en mysig dag. Vi åkte till hem&Hobby efter lunch och kom några minuter efter att en olycka skett åt Hjo hållet. Det är alltid  läskigt och jag ringde till sonen som bor där åt.

Nu har jag handlat på mig x antal värmeljus och lyktor inför hösten. Det kan man inte få för mycket av.

Isolde och jag åkte på "gympa" och jag fick nästan en timma med en trevlig vän  i omklädningsrummet. Hon är en klok kvinna och alltid lika roligt att prata med.

Nu i kväll så va det gym-träning för mig. Tyckte jag fick till det bra. Mobil-bilder ska det  tas där framför spegeln oxå....inte jag!. Så där pinsamt när man kommer på nån flexa där...jag döööör nästan...på allvar! Jag hostade till och försökte väsnas lite men det hjälpte inte. Man skäms lite för att dom skäms om dom kommer på det.... Ljuset slog väl bra just där....haha. Men mobil bilder är till allas fördel....fler än en gång man blivit förvånad över "verkligheten" sen.....så även på mig, jag gör mig bättre på bild än i verkliga livet. Haha.......Jag är effektiv som tusan på gymmet och försöker krympa passet till 45 minuter.

Nu sover dom små och Johan kör Team Wod. Jag ska sätta mig med skolarbetet...om jag orkar!

Idag säger vi GRATTIS till svärmor Marianne som fyller år...Hipp hipp HURRA!!!!
Handlat lite nytt från Röhnisch.....testades idag...10 av 10 hantlar!!!! Träningskläder ställer jag höga krav på.....betalar gärna en slant faktiskt...det ska sitta bra och stå imot både det ena och andra!!!!!!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar