Summa sidvisningar

lördag 11 oktober 2014

Höst planering!

Hoppas du har en bra början på helgen. Isidor tog riktig sovmorgon till 9 idag. Vi andra va då redan i full gång. Jag hoppade morgonträningen och den gick till Johan i stället. Idag ska vi ge oss ut på ett äventyr jag får berätta sen.

Kollade min kalender går...hösten är inte fullbokad. ack å lov..det vill jag nämligen inte att den ska vara. Vi behöver helt blanka dagar..helger. Och det har vi.

I morgon ska jag fota hela dagen...så roligt att bli tillfrågad.
Har några fotouppdrag till under hösten. I November åker vi på Fitnessgalan igen, det va några år sen sist nu. I år är det en hel del CrossFit där så det blir roligt att kolla på.
Att sen titta på de andra tävlingarna är också roligt. Jag planerade ju själv att stå på den scenen samma år som Johan ,så träffades vi,. Jag satt i publiken och hade precis träffat honom och ingen visste det...sa till min vän då-HONOM ska jag ha!!! Då skrattade hon ...tror vi va fler som ville det nämligen. Två veckor efter gick han på gatorna  Tidaholm...haha. Hans "form" va det absolut bästa jag sett....och sen va han i topp resultat mässigt också.
Jag själv hoppade av dieten 6-7 veckor innan. Man bör och ska va ruggig självkritisk när man ställer sig på en scen och i vår lilla stad va min form grym....då visste man ju inte hur dom andra såg ut. Det såg jag sen....haha!!!!!!!
Jag va just självkritisk och det va bra ...jag har sett bilder och det hade INTE räckt...vem som helst kan ju kliva upp...men nån kvalitet på det bör det vara!
Jag hade ändå varit och tittat på tävlingar överallt i flera  år innan....vi åkte på ALLT!!!!!

Nu har jag redan sett lite bilder på några rutinerade tjejer som ställer upp  år och jag tycker redan nu det är tävlingsform på dom....då är det ändå långt kvar. Då har dom tävlat i många år och har ett bra upplägg.
Att ha nåt kvar att visa kräver ju att du är på gränsen till mullig innan diet startar ...jag va som en köttbulle innan...för att nåt skulle vara kvar. Kommer ihåg vilken chock det va att det va såååå lite under i alla fall. Två stora ben och axlar...
Det är roligt att ha ett mål att sträva mot ...sen är  det inte  sunda kroppar men det veeeet man när man är i detta. För man är så tom och slut på en diet att man är en risk.....tömma och sen fylla. Gud, det är en vetenskap!

Dock är jag idag sugen på andra tävlingar i bland...finns en hel del roliga saker. Vi får se framåt våren,jag är tillfrågad och lovat att fundera.... Men aldrig i livet nåt i bikini...haha. Där till och med min stortå granskas...

Men det är roligt att titta på från publik håll...i synnerhet byggarna.
Det brukar vara riktigt roligt....

Nu ska vi snart packa n oss i bilen....
Ha en skön Lördag!!!
Jodå....en bra bit kvar.....men ändå roligt ATT varit här en gång i livet!!!!





1 kommentar: