Summa sidvisningar

torsdag 30 oktober 2014

Efterlängtad ledighet!!

Det blev en svettig utmaning för oss alla igår under Tentan. Jag trodde först att dom delat ut fel tenta till mig och ser mig omkring och ser att alla tänker samma sak...läser fråga 2...och fråga 3 och inser att detta inte är möjligt. Jag kan helt enkelt inte! Inte en aning....hade väldigt lite med just kursen att göra, vilket är synd när vi läser 15 p Folkhälsovetensakp. Det finns så mycket vettigt i kursen som är VIKTIGT....inte dessa frågor som kom. Det va inte relevant alls.....konstigt tycker vi!!!
Då kommer ju paniken så klart, det bara låser sig . Fy, sån hemsk känsla! Sen så...då rullade det ändå på....jag ber till dom högsta av makter att det blir godkänt!

Jag hade sån huvudvärk på vägen hem att jag rasade i en hög hemma i soffan. Vi beställde pizza, en pizza delat på 4 är lagom hos oss:o). När dom små se sov kom Johan hem med årets första glögg! Så mysigt!!!!

Somnade tidigt och vakande tidigt.

Nu ser jag fram i mot ledighet med barn. När man pluggar är man aldrig ledig mer än precis efter tentan och nästa kurs börjar på måndag. Känns bra....jättebra!

Vi ska strax baka cupcakes...sen är det 2 ,5 års kontroll på Isidor och sen ska vi hälsa på tomten på "Osterian"!!!!

Blir en bra dag!!!!




Älskar denna bild från i somras...Isolde och Oliver!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar