Summa sidvisningar

torsdag 2 oktober 2014

I sikte....

Nu mer har vi en ordentlig FREDAG  känsla hos oss. Jag älskar det och har saknat det!!! När Johan jobbade helg eller jag så infann den sig inte alls. Jag planerar fredags -myset redan nu.....risken är stor för Tacos!!!

Nu har jag bara en dag kvar på min VFU för denna gång. Jag är överraskad över att jag tycker det är riktigt roligt. Skulle någon frågat mig förut om jag ville jobba i kommunen så hade jag sagt NEEEEJ! Nu är det inte alls det starka  NEJ längre,  även om jag gillar sjukhus-jobb och hamnar nog där.
Jag är en känslig person när det kommer till vissa saker.....i mitt yrke kommer just det va saken jag får jobba med mycket. Att klara av att vara ett proffs. Senast idag så stod jag med gråten i halsen och den där bränn-känslan under glasögonen!
Jag känner MED så mycket ibland att jag nästan blir utmattad!

Lång dag även för barn på dagis. Vi gick hem med en hög av teckningar och smutskläder och då måste det bli lite slapp i soffan för att ladda om lite. Även jag behöver det!

På Torsdagar hart vi träning,både Johan och jag. Då är vi båda instruktörer och vi tycker det var en bra lösning då vi kan ha samma dag men olika tider. Funkar fint för oss!!!!!

Spinningen idag vara som alltid svettig och dom är grymma dessa spinnare.....blir lika taggad jag av dom!!!! Trots att jag varit spinninginstruktör i 100 år så tycker jag det är roligt än...framförallt bra träning!!!!

Ludvig och jag kollar Tv.....vi pratar gymnasieval och äter clementiner.
Vi är trötta och konstaterar att det bli en tidig kväll idag!!!

Ha en bra kväll!!!!
Pappan i detta hus är påhittig!!!!


Ååå dessa stunder är värda mycket!!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar