Summa sidvisningar

torsdag 8 november 2012

Det normala är inte längre nog!!!!

Ullared igår, en sån bra dag det blev. Vi fick tag på många julklappar. Alltid skönt!

Isolde sov hos mormor och kom hem på kvällen.

Idag startade jag morgonen med Nyhetsmorgon och blev en smula förvånad när man gett Katrin Zytomeirska Tv tid. Hon va där för att berätta om att hon är trött på Tjocka tjejer....om att SATS marknadsför sig med en "tjock" tjej som säger sig tränat i 13 år. På bilden ser man en ganska sund tjej, som ser ut lite som allmänheten, lite bröst,lår och mage....en tjej vi  inte har nån aning om. Kanske har hon gått ner 35 kg, kanske mår hon bättre än någonsin, ...vi vet inget mer än att hon tränar och älskar det!
Katrin själv tycker inte om detta men hade heller inte gillat en pinnsmal tjej ändå tycker hon 55 kg är bättre...verkar vara lite oavsett om du är 180 eller 154 cm lång då......

På Katrins blogg skriver hon att hon tycker det är dåligt att nöja sig med att gå ner från 100 till 70 kg när 55 kg är så mycket snyggare...jag läser oxå i hennes Blogg att Celsius håller henne smal! Här sitter hon sen i Nyhets soffan och pratar om sundhet!!!! Japp, jag blir provocerad och det är det hon önskar!
Men kan bli än mer besviken på Tv 4 sm ens ger henne luft i detta utan att ha nån där som kan ge henne lite mer kunskap.

Nu ska vi snart på Babysång.......



1 kommentar:

  1. Såg inte de på nyhetsmorgon men en blir så trött en smal tjej är inte alltid eller så ofta den som mår bra lever hälsosamt tränar lite svårt att va tråd smal då kram Fia

    SvaraRadera