Summa sidvisningar

fredag 9 november 2012

Världen är bra liten!!!

Kvällmys hos oss.
 Det är tända ljus och mätta magar. I kväll får vi sällskap av den lilla damen i huset då hon sov på tok för länge i bilen från Skövde. Hon är omöjlig att få liv i och har sen ett gräsligt humör 1 timma efter.

Sällan jag är med på nåt pass på gymmet längre. Jag har "mitt" på torsdagar sen blir den egen träning. Men idag fick jag nytändning,  ett 30 minuters Easyline pass på morgonkvisten va bra härligt!
Nu ska jag försöka få till nåt sånt pass i veckan , lite löpning och spinning som konditionsträning. Så 3 dagar kondition i veckan ska jag nu satsa på igen ett tag. Sen blandar jag upp det med styrketräning. Att köra 30 min stryka och 30 minuter kondition tycker jag är ypperligt!!!!

Vi va sen och sjöng på Familjecentralen. Idag hände nåt så roligt.
Träffade där en nybliven otroligt vacker mamma, blev sittandes en stund medans barnen lekte....då hon berättade att hon beställt mössor av mig visa min Blogg! Åååå, så roligt att möta er i verkliga livet!!!!
Då känns det att världen är bra liten även om jag vet att mina läsare är stor del från "stan". Både , människor som gillar min blogg och dom som inte vill gilla den...men som ändå ganska flitigt besöker den. Bara det är ju fantastiskt va!!!
Hur som helst va det en rolig grej.


Vi har varit i Skövde idag.
Skulle byta skor som inte passade sonen...kvar hemma stod skorna men vi va i Skövde. Typiskt mig!!!
Polarna&Pyret fick ett besök i alla fall oh några julklappar är fixade.
Grabbarnas julklappar verkar jag inte hitta i Ullared längre, krävs lite mer än så.....

Önskar dig en skön fredag!!!
I morgon är det jbb för mig...jobbväskan är packad men nåt larm blir jag nog inte väckt av. Det sköter ISIDOR!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar