Summa sidvisningar

söndag 25 november 2012

Underbara mammakropp!

Nu ska jag baka scones,tända ljus och vänta på Johan och en av sönerna. Dom övningskör. Jag har lagt barn. Isidor har feber och har vrålat en hel dag,super förkyld och gnällig. Fy,så jobbigt jag tycker det är!
Vi har bakat hela förmiddagen. Blev så goda lussebullar.

frida,Johan och supersöta Eddie kom till oss provsmaka. Vi tog en sväng på Julskyltningen med Isidor uppskattade inte vår promenad och det va svinkallt. Gick hem och tände i kaminen och myste i soffan i stället.

Jag har vilat från all träning och mest ätit lussekatter. En avslappnad söndag.
Jag har gjort en upptäckt på min mammakropp. Ja,ja...skavankerna tänkte jag FAKTSIKT inte på. Vi måste hjälpas åt och sluta vara så hårda mot oss. Vi har våra kroppar, som vi lånat ut olika länge. Jag tillhör dom som lånat ut den länge. ÄNDÅ kan jag känna UNDERBARA mammakropp. Denna kropp har uppriktigt aldrig varit starkare. Isidor är nu 9 månader och jag har stärkt upp min kropp igen. Bålstyrkan har aldrig varit bättre. Känner mig stark , det är kanske den viktigaste känslan. I bland får man lägga bort det vi ser i spegeln.....min kropp har burit 5 barn. Vad förväntar jag mig???? Inte så mycket mer än detta i ärlighetens namn. Men efter nyår (nej inget löfte) så kommer jag köra ett race  igen.....
Men en häftig känsla att känna att man är "på banan igen"!
Kanske min träning ända fram till vattnet gick ändå hjälpt mig...troligen är det så. Å, så gald jag är för att jag har denna styrka att ändå hänga i.

Nu vill jag bara bli av med de där garvvekilona som är kvar...japp, 6 kg är det!
Jag blev en riktig "tjockis" denna gång......inte alls bra. Men chokladbollar vid tre fikat va gott.....och äpplepaj å och då.





Ja, vad säger man. Posera har hon lärt sig efter tusentals bilder.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar