Summa sidvisningar

måndag 19 november 2012

Fullspäckad måndag och julen kan få komma in!!!

Ja, vad säger man???
Hittade en toning på ICA som jag trodde skulle pigga upp min färg i håret...jodå, det blev ännu mörkare!!!! Så nu börjar vi väl om igen då.....

Ja,ja det är bara hår!

Idag har vi sannerligen haft fullt upp.
Fick sova till strax innan 7. Isidor har sovit jättebra och jag oxå. Slappnar av när jag inte vaknar av minsta lilla.
Isolde skulle åka sparkcykel till Kyrkans hus, hon har tålamod som få och det gick fint. Lite extra tid tar det men tycker det är skönt att hon rör sig.
Bakade muffins där och det är en ljudnivå som man pallar några timmar. Vi är väldigt många mammor och barn just nu. Jättekul!!!!!
Hem och äta,in på banken och iväg till Barntimmarna med Isolde...Isidor och jag åkte till Hjo och Hem&Hobby. Tyg till julgardiner och till Isidors rum hittade jag. Julen i år blir riktigt lantligt, juliga i rutigt....lite sådär som mamma hade. Gräsligt trött på tomtar på gardiner.....det blir hissgardiner.
Blir nog fint!

Isidor får helgrå gardniner, får hitta nån kontrastfärg senare. Blir nog marinblått eller rött.

Sen va det en snabbvisit i vår blomsteraffär. Hittade som vanligt huuuur mycket fint som helst. Är opysslig och får sällan till det när jag ska "pyssla" men söta Maud gav mig roliga tips....nu ska jag förverkliga dom oxå bara!

Sååååå nu kan nog advent får komma snart ...eller så tjuvstartar jag . Julen kan oxå få komma ....snart!!!
Längtar såååååå..............
Men först ska vi ha 18 års PARTAJ!!!!!

I morgon ska jag handla inför detta.

När Johan kom hem möttes han av 2 badande barn, jag lämnade över dessa små  och tränade. Snabbt och effektivt och nu har vi fyllt kylen igen!!!


Ha en bra kväll!!!

1 kommentar: