Summa sidvisningar

torsdag 29 november 2012

Lite vägledning i livet....

Idag har jag fåt lite vägledning...på två håll.
Jag står och stampar och funderar på framtida yrkesval.
Har ett fast jobb och tryggheten den ger. Jag vet vad jag har.....inkomst....arbetskamrater mm. Men jag vill MER....jag vill helt enkelt ta mig vidare lite. KANSKE....vi får se. Just nu är jag i full gång och kikar på utbildningar och idag besökte jag en SYO. Har ju en "dröm" som många vet, ett drömyrke! Kanske jag är på rätt spår snart. En början på en lång väg...men som har ett slut.
MEN så har vi detta med MATTE.....DÄR har jag MINUS 0 självförtroende. Och blir skräckslagen av bara prata om det. Jag är orolig att bli avslöjad som en bluff...DEN som INTE fixade det!!!!!

Vi får se, men än njuter jag av bäbislivet...typ 6 mån till .
Känns lite pirrigt...som att kasta sig ut rakt ut till INGENSTANS!!!!
Har en stabil make att luta mig mot. Som jag kan "bolla" lite med.......ja,inte bokstavligt för där får jag problem. Men han är bra på att stötta mig när jag blir lite så här...VILSEN!!!

1 kommentar:

  1. Det skulle du klara Sofia, jag tänker på skolan. Klarar jag det så fixar du det, man klarar mer än vad man tror. Jag själv har uppfattat mig som en dumstrut vad det gäller matte, snart är jag färdig som inköpslogistiker. Känns helskummt.
    Helt klart har denna utbildning gett mig en puff, visat mig själv och min omgivningen att jag kan mer än jag trodde från början. Självkänslan har fått sig en regäl uppryckning vilket behövdes. Hoppas jag kan förmedla till dej, att inte tveka, kasta dig ut från toppen av berget och se vad som väntar...jag lovar det kommer du fixa galant...sedan har du Johan som tar emot dej när du känner att "fallet" känns lite otäckt och svajjigt. GO GIRL!!!
    Kram Åsa

    SvaraRadera