Summa sidvisningar

tisdag 4 oktober 2011

Amma Mamma....

Jag skulle inte för något i världen välja bort detta eller sträva mot något annat! Självklart att man ska amma sitt barn! Men oxå något man får vara beredd at kämpa lite för. Det är inte det enklaste som finns...inte alltid så där underbart som man läser om.....MEn i bland funkar det bara inte. Även om man kämpar och sliter med tårarna rullandes, såriga böstvårtor ,bästa råden,amningsnapp..och gapande barn!!!!

MEN....Nu.....
Men att amma sin 4 åring har jag aldrig funderat på!
Läser i min MAMA tidning om just att amma sina förskolebarn.
Kan inte för något i världen se nån form av naturlighet i detta...för mig (läs mig) finns det inte ens att min  4 åring (inte 2,3 åring heller) skulle krypa innan för min tröja och  leta "tutte". Å,min gud jag ryser....dessa mammor pratar om sina tighta band med dessa barn...som ena stunden leker med kompisar och i nästa stund är under tröjan....Men tighta band kan man ju få utan att ha en 4 åring suktandes efter bröstet.
Runt året räcker för mig TACK! När den där medvetenheten sen kommer så känner JAG mig nöjd....kan hända att mitt då ganska stora barn inte är det. Men DÄR är det ändå stopp.
För mig är det obegripligt...på gränsen till provocerande!

Jag ammar GÄRNA massor,länge och ofta.....men inte "Stora" barn!!!

Lånar denna bild från Viföräldra!

Ljuvligt......men inte med en 4 åring som torka av sig på tröjärmen och säger Tack mamma för maten.....

2 kommentarer:

  1. Håller till fullo med dig i detta. Jag kan inte döma andra, men för mig är tanken på det bara äckligt!!!/Christel

    SvaraRadera
  2. Så känner jag också. Såg ett barn i 4-5-årsåldern bli ammat på en MCDonaldsrestaurang i Jönköping för många år sedan och det kändes bara sååå fel för mig. Skulle inte vilja ha det så själv.

    SvaraRadera