Summa sidvisningar

torsdag 13 oktober 2011

Extra magen och mysiga vänner!

Just nu ligger jag i soffan....har sovit en stund med Isolde. Hon sover vidare. Vet inget som slår en sån stund, tror jag kan varenda cm på detta ansikte. Kan ligga och bara titta på henne....gravidhormonerna sköljer som en våg över hela mig och jag börjar nästan lipa.

Igår fick jag ett underbart sms av min store son som va ute på älg jakt. En älg va skjuten och lyckan va total. Kan ju inte förstår denna känsla eftersom jag inte kan så mycket.....men så glad man blir för deras intresse och att man kan brinna så för något. Det är härligt!!!!

Idag har vi haft besök av Susanne och Alice. Det blev en supergod päronpaj....ni ska få receptet. Betydelsfullt att ha vänner som känner en inifrån och ut,äkta och ärligt och ödmjukt. Hon vet ALLT....här behövs inte lindas in eller spelas spel utan här är man som mam man är. En unik relation som inte alltid behöver vattnas speciellt mycket utan finns där ändå. Alice & Isolde lekte och fika.....lika som bär....lite kul! 

Nu ska jag väcka denna lilla "sessa" och gå ut i detta höstväder.....Hon hostar...jag är långledig... Inga sjuka barn nu TACK!
Städhjälp tas tacksamt i mot!

Magen v 23+ något....





Kom ut nuuuuuuuuuuuu.......en extra mage behövs inte.....räcker med den som är...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar