Summa sidvisningar

lördag 1 oktober 2011

Gravve-bralla inhandlat och 3 år!!!!

Japp....fick ta av mig min förlovningsrin och kolla. Jo, då....3 år sen vi förlovade oss och fick nyckeln till "vårt" hem! Min mamma påminde mig!!! Kan ju inte hålla alla viktiga datum i huvudet. Kanske därför dom finns på vänster ring-finger. Så i kväll blir det mys-mat och film när Johan kommer hem. tror eller tror.... vet att han oxå glömt!

En tur till Skövde blev det idag. Ett par "mamma-brallor"...svarta så klart! Mina andra svarta börjar bli grå. Isolde va nöjd och glad med en korvi bröd som muta.....hon fick en mössa!
Älskar mössor...

En cykeltur till mamma för fika och sen hämta barn. Som nu är ute i det fina vädret....det är nästan som våren är här och skateboarden är framme igen.
Vi har inte gjort så mycket mer. Nu är det Madicken och glass som gäller. Snart läggdax för fröken!
 Madicken är underbar...Älskade Astrid.....ingen kan som hon det märks! Vilka barn-program!

I morgon är det mor &son dag. Å, som jag längtar...Isolde lämnar vi till mormor för att alldeles ensamma åka iväg. Så viktigt detta tror jag....men så svårt att finna/hinna ha tiden för var och en. Jag brukar få in det då och då.
Behöver ju inte vara så stora saker egentligen. Mest känslan av att få vara ensam ibland. Finns lite födelsedags pengar som bränner i fickorna här...på någon!!!!

Mot Lördag kväll!!!!!


Mage v 22....på tisdag!

3 kommentarer:

  1. Såå underbart söt Isolde är asså, en riktig liten docka ju!! Å storasyster ska hon bli oxå, mysigt! Hon kommer va så stolt å omhändertagande tror jag. grattis än en gång, kram

    SvaraRadera
  2. Du ser ut att stråla! Söt dotter har du också!

    SvaraRadera
  3. Ååh var har du köpt Isoldes söta kappa?

    Kram Marie

    SvaraRadera