Summa sidvisningar

måndag 3 oktober 2011

Jakten har startat!!!!

Det är inte kilon jag jagar.....heller inte nån sommarform....eller nåt i träningsväg!!! Även om jag inte alls trivs i min nya "form" denna gång! Men efter denna graviditet ska jag komma i mitt LIVS form....det har jag bestämt!!!! Jag är taggad för detta.....men tills dess får jag finna mig i rundare former...jag unnar mig betydligt mer än jag borde....men tränar flera dagar per vecka. Tur är väl det då mitt kaloriintag ligger långt över vad jag och lill-plutten behöver!!!!

Jag jagar och letar/tittar/drömmer och önskar en dubbelvagn!!!!

Det finns ju MÅNGA att välja på!

Jag är "barnvagnsgalen",.....tycker det är sååå kul!

Finns en som jag vill ha.....och en som Johan vill ha!!!

Vi vill nog inte ha en Urban Jungle eller nån sån.....vill ha en smidig vagn! Ska vara lätt att köra.....
Johans favorit.....och även jag tycker den verkar kalas bra!!!!

MIN favorit,.....såååå snygg och smidig! OCH tokdyr......tyvärr!
Den ska tåla långa och mååååånga promenader.......

2 kommentarer:

  1. ska kanske inte lägga mig i.. men jag är en sån som är anti svindyra saker, då jag aldrig vet hur mycket något blir anvönt.
    Vi köpte en careena tvillingvagn och är så supernöjd. Den har stora svängbara framhjul, super lätt att köra ( även i vintras i drivor av snö) gott om plats för barnen... å det bästa enkel att fälla ihop å lätt att packa!! ifall du inte har nog med funderingar alltså!!! ( valde att ha den med mjuklift och ingen fast liggdel!)

    SvaraRadera
  2. Fina vagnar båda två. Fördelen med en syskonvagn på längden istället för bredden är ju att man kan använda den även sedan när det stora barnet inte vill åka längre.

    Hoppas du får en fin graviditet!
    Kram Linda

    SvaraRadera