Summa sidvisningar

tisdag 11 oktober 2011

SKÄMS....

Hann väl inte mer än trycka på skicka knappen förrän jag fick vakna upp från mitt bekväma liv här i soffan. Tittar på 3:an om barnlösa par.....10 IVF försösk....2 missfall...utredningar och slitningar....Å, det knyter sig i min mage. Dessa par måste tycka väldigt illa om mig/mitt inlägg och min gnälliga framtoning! Dessa par hade nog gärna bytt med mig även denna 5:e gång! Dom hade säkert gärna både,kräkts gått upp 35 kg och avstått det mesta för att vara där jag är NU! För vad är mer viktigt än BARN???? Säg mig något...jag kan INTE!!!!!!!!!
Fy skäms på MIG......som sitter här lååååångt ifrån deras vardag!
MAMMA + PAPPA+ BARN = LYCKA

3 kommentarer:

  1. Nej Sofia du ska inte skämmas! Du ska få klaga, precis som alla andra. Vissa dagar är det skitjobbigt att vara gravid och vissa dagar njuter man för fullt oavsett om det är första, andra eller femte barnet.
    Jag är en dem som haft lite svårare än andra att få mitt älskade lilla barn. Jag har gått igenom utredningar och vår lille son är född efter en IVF-behandling. Blir glad att problemet med "ofrivillig barnlöshet" kommer fram i ljuset för det är vanligt, mycket vanligare än man kan tro. Men jag vill inte att folk runt omkring skall skämmas för att de haft det lättare än mig att bli gravida, visst kan det ibland kännas orättvist men sånt är livet.
    Jag vill att alla är lyckliga för ett väntat och efterlängtat barn, oavsett om de blivit till i sängkammaren eller i en gynstol på Sahlgrenska. :)
    Var stolt för barnet du bär på och var tacksam för att du får uppleva denna lycka igen, lycka "smittar" och förhoppningsvis är det min tur att få "klappa magen" snart igen och fram till dess kan din lycka hjälpa mig att orka dit!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Sofia, visst är det jobbigt när inte allt går riktigt som man tänkt sig och vi är långt ifrån där som dessa par på trean är men det är okey och "gnälla" lite när man är gravid :)
    Det sista som överger människan är hoppet och jag hoppas det går vägen för oss denna gång !
    Kram

    SvaraRadera
  3. Ja, jag hade gärna bytt med dig, det ska erkännas. Men för den skull klandrar jag inte dig för att du känner som du gör. Alla graviditeter är inte rosa fluff och går som en dans. Många mår dåligt när de är gravida och det måste man ju få lufta. Visst är det bra att ibland få sig en tankeställare åt det ena eller andra hållet, men man måste ju faktiskt få berätta vad man känner.
    KRAM på dig!

    SvaraRadera