Summa sidvisningar

torsdag 27 oktober 2011

En tuff vecka....

Denna vecka har varit tuff för mig på många sätt. Känner mig faktiskt helt slut......slut i både kropp och knopp! I morgon är min lediga dag innan en hel helg av jobb för både Johan och mig! Isolde och jag ska bara "vara".....
I em har vi fixat lite i vårt sovrum...det fixas och donas och målet är ett rum till Isolde!!! Nya tapeter i vårt sovrum oxå....kanske även golv. Vi har lite kvar på huset att fixa.

Men vi skyndar ganska långsamt......

Idag har jag tränat,pluggade i lurarna och körde ett bra rygg/axelpass! Sen hade jag en Easyline klass.... Jag mår bra och kroppen känns olika från dag till dag. Vissa dagar dras jag med mängder av sammandragningar , dom dåliga dagarna så gör jag inte mycket....dom bra dagarna lever jag som vanligt. Upp&ner alltså.....

Johan tränar nu och Isolde sover i sin nya säng...sonen ritar och jag ska se på Tv.....Sittandes då jag gärna umgås med min man och son i kväll!!!!

Annars händer inte så mycket....det liksom flyter på. Tjock som en julkorv och trött som en bäbis....hungrig som en varg och längtar till JUL! :o)))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar