Summa sidvisningar

måndag 26 november 2012

Nygifta,sjuksuga och adventsfint!

Godkväll på DIG!
Just satt mig ner lite.
Här är det sjukstuga. Isidor har feber och har sovit sig igenom en hel dag. Då hann Johan och jag fixa lite advetntsmys här. Gardinerna upp pch stjärnor och adventsljusstakar upp. Johan muttrar lite och tycker det är för tidigt. Men just idag lyssnade jag inte. Blev mysigt!!!

Isolde och jag tog oss ut i regnet och åkte till Krkans Hus på morgonen,sångstund och julpyssel. Isidor och Johan fick va hemma.

Grabbarna skulle till skolan men bilen dom åker i till skolan 5 mil "rasade" ihop är ute och Johan fick ägna lunchen åt att få liv i den. Men det gick inte ....så dom va sannerligen sena till skolan idag och lånade en bil. Väntan är stor på körkortet nu. I morgon fyller han 18 år!!!!

Jag har varit på gymmet och kört kondition idag. 40 minuter fick jag ihop....underbar känsla efteråt! Löpsteget är inte direkt lätt men....
När jag kom hem stod Isolde i "giftasklänning" här och gav mig en bok som skulle vara psalmbok...sen va det bröllop här. Först gifte hon sig med pappa...puss och dans ingick. Sen va det vår tur...men pussas nån längre stund går INTE!!!!

Varför lär jag mig aldrig. Nu är jag igång med adventskalender igen. I år blir det bara till Isolde. 8 paket har jag slagit in. Får gå till leksaksaffären i morgon och handla lite.

Beställt tid idag för att kolla mina leverfläckar. Låg sömnlös igår och funderade. Jag har sån cancer-skräck att jag kan börja gråta om jag tänker på det. Så idag ringde jag....






Ska nog ta lite glögg nu, Johan ska åka och jobba ....såg att vädret inte blir det bästa bil-åkar-vädret de kommande dagarna!!! fyyyyyyyyyyy!!!
Enda mysiga med sjuka barn...soffhäng.



8 paket klara...godis,klistermärken och pennor. Enklare till tjejer,grabbarna fick bilar...å bilar. Kan köpa lite hårsnoddar och småkrafs.
 
Vårt förbaskade RÖR står hela vårt kök. Vi SKA ta bort det en dag...eller så sätter jag en tomteluva på i år!!!


1 kommentar:

  1. HAHA du är underbar tycker absolut rört ska få en tomteluva kram Fia

    SvaraRadera