Summa sidvisningar

torsdag 15 november 2012

God morgon!

Natten har varit precis som vanligt här. Kräks på folk som säger till mig att deras barn sover hela natten. Samma personer som oxå säger att deras barn nääääästan går vid 7 månader.....nääääästan kryper vid 3......nästan pratar vid 8. Jag talar månader!  Isolde sov oxå bra....men inte denna. Så jag vet att det händer.....men det skiter jag i seru.....Vill inte höra!!!!

Tur det är nr 5 ,och tur att jag inte har några problem alls med att erkänna saker...som tuffa nätter mm. Behöver inte vagga in livet i rosa moln. Men det mesta är kantrat av liiiiite rosa skimmer trots allt!!!

Men nog om min natt-liv, det är ändå som det är.

Isolde smugglade jag upp igår till min säng. Egentligen sover jag dåligt med barn i säng men jag sover ändå så illa så det gör inte så mycket. Ganska mysigt!!

Hann bada 2 barn på morgonen innan dagis idag. detta långa hår kräver lite jobb. JHon har fattat det nu och jag får borsta,tvätta och greja. Krävs inpackning då och då. Men det är så fint så jag skulle inte vilja klippa av henne det.

Nu är hon på dagis och Isidor sover gott. Jag ska plana ut en stund också. Kl 11 är det babysång! Veckans "höjdare".

Solen skiner så jag ska klämma in 30 minuters promenad också. Tiden har jag så det borde funka!!!!
Igår va natt terroristen 9 månader!!!!



1 kommentar:

  1. Hej !
    Håller med dej ! Blir också trött på föräldrar
    som säger sånt . Trött på när dom som framhäver hur duktiga sina barn är i.tex kunde läsa och räkna vid 3-4 års ålder .mina barn är också duktiga i saker men alla är vi olika .detta skryt om barnen .har . Lite skadeglädje skulle det vara om dessa barn till dom föräldrar som gör sånt här skulle få någonslags revort när dom blir äldre och blir mitt emot.. Har sett barn som gjort så .kanske fult av mej att tycka så men jag står för det.

    SvaraRadera