Summa sidvisningar

måndag 12 november 2012

Fest planering och Stor Kärlek!!!

Galet men sant.
 Min son fyller snart 18 år!!! Vad hände med den lille runda pojlken med mariekex och saft i nappflaska sittandes i vagnen...jo, det va så "på den tiden". Det pratatdes aldrig om "sockerfaror" då. Han va en glad kille, det har väl sen skiftat genom åren. Finns en ålder dom inte är så värst "muntra", men nu är han en ung vuxen  och underbar...så klart!
Nu ska vi alltdå fira denna födelsedag. Han har bestämt maten alldeles själv. Jag hade som förslag mer "mat" men han är benhårt...Smörgåstårta!!! Så blir det....
Nu ska jag fixa detta....ingen jag gör dagligen precis. Men jag googlar.

Ska bli kul att ordna lite "fest"!

Fick väcka Isidor när jag skulle iväg till Barntimmarna och hämta Isolde.Gör ont i mig när han blinkar och vänder sig om för han vill sova meeeer!
Men icke då lille gossen.

Vägen hem från kyrkan tar väl si sådär 40 min. Men jag har lovat mig själv att undvika orden "skynda & bråttom" i allt för stor utsträckning. Varför skynda????? Vi hade ingen tid att passa.
Inte ska vi behöva stressa när vi är LEDIGA, men ibland blir det ju ändå så. Dubbelvagnen används aldrig längre,tycker gott å väl hon kan gå. MEN är bra och ha då man ibland vill hålla lite "tempo".

Mitt nästa mål är nu detta med Tv tittandet här.....Jag får dåligt samvete i perioder. Tycker vi sitter mycket framför den på eftermiddagarna. Idag sattes den på kl 17.30. Inte det att vi direkt tittar men den är ofta på.....va ju inga problem!
Vi sysselsatte oss lite med annat i stället. Slängde ihop äpplemuffins och gjorde pärlplattor.

Nu sover dom, jag ska ringa sönerna....kollar Fotbollsgalan och misstänker att Zlatan ser vi mer av i kväll.... han är alltid  i fokus. Ointressant egentligen.

Kanske ska kolla Tv 4 play i stället ja.....på tal om TV...haha!!!!


Isoldes pyssel va med hem!

Dom älskar varann dessa två, så mycket kärlek!

TÄNK att man kan fånga just en sån här bild va.....Å, jag blir helt "lipig"!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar