Summa sidvisningar

söndag 4 november 2012

Efterlängtad man och julklappsdax!

Nu damp jag ner i soffan!
Småttingarna sover nu. Isidor tog sin tid på sig idag för att somna.
La mig i soffan en stund och kolla Tv 4 play på eftermiddagen  och såg senaste avsnittet av "Berg flyttar in". För mig dagens guldstund.
Nu är min man efterlängtad....varit"ensamma mamman" sen i onsdags kväll. OCH det börjar kännas....är helt OKEJ med det på alla sätt och införstådd. MEN nu i eftermiddag fick Isidor feber igen....och jag har känt av i halsen sen igår. En knepig trötthet som leder till förkyldning, snart!!! Känner sånt där riv i halsen på ena sidan. Ber till högre makter att det inte blir mer än så här...lägg då till att jag återigen varit vaken en hel natt....sov 40 min då och då och 1,5 timma vid 05.15. Sliten är jag....så är det bara!

Nu kommer Johan snart hem och vi har nu en vecka ledigt ihop....jag jobbar i helgen men annars. Vi ska få i ordning på Isidors rum. Men framförallt umgås!!! Så kanske rummet ändå får stå tillbaka lite....

Börjat fundera på julklappar...sönerna önskar sig PENGAR! Men det vägrar jag, pengar när man fyller år känns mer okej men inte i julklapp eller???
Dom små är enklare...men i år känner jag mer att det får bli lite "nyttiga" grejer. Leksaker som bara ligger är jag så trött på. Isolde leker inte med nåt direkt. Hon målar,degar och lägger pärlplattor. Isidor får väl en å annan bil.
Kläder har dom...men lite saker till rummen ska jag hitta!

Nu ska jag lägga mig ner,hämta filten..
Tippar på att jag sover lagom till Solsidan!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar