Summa sidvisningar

tisdag 20 november 2012

Jag snuddar på ångest!!!

Tycker de flesta dagar är riktigt bra. Isidor är en urgullig liten kille och ett mysigt sällskap, vi går mot advent och jag längtar.
Efter att Isolde lämnades på dagis åkte jag och Isidor till Skövde. Biltema och ICA MAxi startade vi med. Sen gick vi på stan. Idag blev den en hög kläder till Isidor.Han har ju haft stl 68 sen han va 2 månader....nu har han 74 men köpte faktsikt 80.
Lite blir julklappar!

På eftermiddagen så tog vi fram symaskinen. Isolde hjälpt till att sy sig en kudde. Sen va det gardiner till Isidors rum. I morgon ringer vi in min snälla mamma som syhjälp med julgardinerna. Johans stackars mamma ger vi ledigt nu.

Sen va det lite bus och dansuppvisning för brorsan och hans kompis. Tänk att va lillasyster med ett gäng med brorsor och kompisar som kan va publik.

Nu är Isidors rum klart och så fint.

Vi har tagit fram en gammal dator nu och kollat gamla bilder. Nyfödda lilla Isolde....käre tid så olika dom är.
MEN det som gav mig en strimma....ett ögonblick av lite ångest va bilderna på mig där jag va i riktigt bra form. OCH det som är det tråkiga i det hela att jag även då va riktigt missnöjd. Jag va tjock! Jag va allt annat än det....jag va superfit!!!!
MEN  jag vet hur själen mådde också....jag sa det till Johan...jag vill gärna dit igen men jag vill ha det inre jag har idag. Tyvärr är det svårt för mig. Jag vågar inte ge mig in i den kampen igen. Efter jul ska Johan och jag köra ett ordentligt race och nu efter 1 timma så sporrar bildena mig. Motiverar mig!!!!!

Men föst jul...sen så.....
Jag har alla redskap i världen.....jag har stöd i Johan vad gäller både mat och träning. Tid kommer finnas....det hänger på viljan!
Men nu sover Isidor något bättre.....jag känner mig något piggare. Så varför inte??!?!
Japp, en dos av "fulsjuka" drabbade mig just....SKIT!
Va så länge sen jag smittades av den.......

Pojkmamma som jag är så är jag ganska trött  på allt det här....skjorta mm. Men gulligt till jul.

Fast när "fulsjukan" slår till räcker det med detta.......VAD är det som är viktigt EGENTLIGEN...då är svaret busenkelt...behöver inte ens fundera!!!!!





Sömerskan i huset!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar